//Klos Tweewielers wie werken daar nou?

Klos Tweewielers wie werken daar nou?

Klos Tweewielers heeft een klein maar krachtig team.

graag stellen wij ons dan ook even voor:

Bert Olsman eigenaar van Klos Tweewielers.

Wesley Lowik duizendpoot bij Klos Tweewielers.

Al vanaf mijn 16de ben ik werkzaam geweest bij diverse rijwielzaken, zowel in de stad als op het ”platteland”.

Daarbij heb ik diverse functies beoefend, zowel in de verkoop als zijnde monteur.

Maar het allermooiste blijft toch dat je de klant zelf vanaf oriëntatie tot aan het afleveren van zijn of haar droomfiets kunt helpen. Wat ik zelf als prettig ervaar in een kleinere speciaalzaak is dat je een band met je klanten opbouwt, de relatie die ik met onze klanten heb zorgt voor een prettige samenwerking en zorgt ervoor dat ik mijzelf optimaal in de klant kan verplaatsen voor een zo goed mogelijke dienstverlening.

Doordat ik zelf jarenlang als fietser op wedstrijd niveau heb gereden kan ik mij goed inleven in de klant wat hij of zij verwacht van het product. Uiteindelijk kun je rustig stellen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, en ik doe dit nog elke dag met veel plezier.

De sportieve afdeling is toch echt hetgeen waar mijn grootste passie ligt, en de vaste klanten zullen ook wel weten dat ik daar uren mee vol kan praten! Door mijn specialisatie op het gebied van Race en Atb ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en er zal ook niet snel een vraag hierover onbeantwoord blijven.

Graag tot ziens bij Klos Tweewielers.

By |2018-03-06T16:28:38+00:00januari 30th, 2018|Uncategorized|0 Comments