//Bike Motion !

Bike Motion !

Bike MOTION 2018 biedt van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart drie dagen fietsplezier. Of je nu de hele winter door hebt gefietst of bij de beelden van de Omloop pas aan koersen gaat denken, zodra de dagen langer en warmer worden wil je meer naar buiten. Vaker, sneller, comfortabeler.

Met Bike MOTION in het voorjaar geven we je seizoensstart een extra zetje. Je kan nieuw materiaal testen, je conditie meten of speuren naar producten en diensten die bij je fietsambities voor 2018 passen. Je vindt alles onder 1 dak. Voor de fietser die precies weet wat hij nodig heeft, de fietsliefhebber die nieuwsgierig is naar de nieuwste producten en diensten en voor de beginner die antwoorden zoekt op zijn vragen. Bike MOTION zal ieders fietshart sneller laten kloppen voor het nieuwe seizoen.

Compleet beeld
Binnen de nieuwe opzet van Bike MOTION bieden exposerende merken hun nieuwste producten, diensten en inno-vaties direct aan bij de bezoekers. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van het aanbod en kunnen bezoekers zelf snel en overzichtelijk de juiste afweging maken, passend bij hun persoonlijke doelen voor het komende fietsseizoen. Je komt naar Bike MOTION om te zien wat er nieuw is op de markt en om verrast te worden met nieuwe inzichten. Daar-om zal er in deze vernieuwde voorjaarseditie meer ruimte zijn voor fietstests en productbeleving.

Voelen en testen
Colin Robaard, brand manager Bike MOTION Benelux, benadrukt de samenwerking met merken om de consument producten te laten ervaren: ‘Heb je als doel het kopen van een nieuwe racefiets, maar wil je eerst grondig vergelijken en testen? Ook daarin voorzien we. We hebben namelijk een parcours om een je toekomstige racefiets flink te testen. Het inmiddels bekende mountainbikeparcours houden we er tevens in, aangevuld met e-bikes. Het voorjaar schreeuwt om meer fietsen en daar richten we ons op in. We vragen bijvoorbeeld de fietsers naar Utrecht te komen op hun fiets en met hun beste outfit. Dat maakt het mogelijk hun huidige fiets te laten onderwerpen aan een ‘periodieke keuring’ en zelf een fysieke inspanningstest af te nemen.’

De grootste fietsmarkt van de Benelux
Met de verschuiving naar de start van het fietsseizoen komt de grootste fietsmarkt van Nederland naast de E-Bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs te staan. Door deze beurzen naast elkaar te plaatsen creëren we de mogelijkheid om bezoekers met meerdere interesses te bedienen. Vanuit één centraal punt kun je drie dagen lang alles vinden wat je zoekt als het om sportief fietsen gaat. De hallen worden gevuld met de nieuwste producten, innovaties en presentaties van een enorm breed merkaanbod. Beleef begin maart de kick-off van het nieuwe seizoen op de grootste sportieve fietsbeurs van de Benelux.

By |2018-02-02T07:02:55+00:00januari 30th, 2018|Uncategorized|0 Comments